Blog

 1. Kako ženu dovesti do „ludila“ u krevetu

  U jednom starom vicu na ovu temu, kaže se da je to najlakše uraditi ukoliko nakon seksa obrišete svoje spolovilo o zavjesu ... ali nećemo sada o tom načinu kako izluditi ženu u krevetu.

  Eros.ba vam donosi par savjeta, kako to napraviti na malo profinjeniji način ...

  Vidi više »
 2. Kako zadovoljiti muškarca u krevetu?

  Isto kao što i muškarci nakon seksualnog odnosa preispituju sami sebe sa pitanjima „da li sam bio dobar“ i „da li sam je zadovoljio“, vjerovali ili ne tako je i sa ženama. Iako s muškog stanovišta ovo pomalo izgleda čudno, ali je istinito i žene se pitaju „da li sam bila dovoljno dobra u krevetu?“.

  Vidi više »
 3. Šta to žene zamjeraju muškarcima?

  Muškarci i žene u principu imaju i različite stavove ali i poglede o životu i vezama. Žensku stranu ove priče donosi vam Eros.ba 

  Vidi više »
 4. Zašto lažemo o broju seksualnih partnera?

  Broj seksualnih partnera, tema je na kojoj se gradi povjerenje u jednoj vezi. Ipak i muškarci i žene iz različitih pobuda vole taj broj promijeniti. Odgovor na pitanje zašto je to tako, donosi vam Eros.ba

  Vidi više »
 5. Par savjeta za seksualno neiskusne muškarce

  Muškarci vole da se hvale da sve znaju kada je seks u pitanju, to odgovorno tvrde oni sa iskustvom ali i oni koji ga još i nemaju. Ali i jedni i drugi kada su u krevetu i u akciji, zaboravljaju nekoliko bitnih stvari „koje već znaju“, a na koje ih podsjeća prvi BH specijalizovani erotski shop Eros.ba

  Vidi više »
 6. Šta muškarce pali, a šta ih hladi

  Postoje stvari koje će u sekundi muškarce dovesti „do ludila“, a isto tako i one druge, koje će njihovu požudu u trenu svesti na minimum.  Portal Eros.ba donosi vam mušku stranu priče tj. oni sami priznaju šta ih to uzbuđuje u krevetu, a šta „hladi“ ...

  Vidi više »
 7. Kako izdržati što duže u krevetu?

  Vječna tema muških razmišljanja „kako što duže izdržati“ u toku samog vođenja ljubavi?

  O ovoj temi napisane su brojne knjige i sudije, bila je predmetom brojnih istraživanja, a portal Eros.ba vam donosi par efikasnih savjeta kako da produžite svoj užitak u krevetu.

  Odlutajte sa mislima

  Vidi više »
 8. Španska mušica – istina ili mit?

  Orasi, med, školjke, crno vino, čokolada, ginseng, paradajz, čili papričice... - njima se odavnina pripisuju magična afrodizijačka svojstva. Riječ afrodizijak vuče porijeklo iz Grčke. Čarobna povezanost ukusne hrane, pića i ljubavnih moći je neosporna. Hrana i recepti u kojima se koriste afrodizijaci, poznata je od pamtivijeka.

  Vidi više »
 9. Koji muškarci obaraju s nogu

  Koliko god mi to negirali, i voljeli da je drugačije, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriteriji žena su ipak nešto drugačiji piše portal Eros.ba.
  Kada je riječ o muškim karakteristikama koje su poželjne, na samom vrhu nalaze se stav i pristup. Doznajte kako ostale stvari stoje:

  Vidi više »
 10. Neobične činjenice o vagini

  Najintimniji dio ženskog tijela, obiluje nedoumicama koje su prava misterija kako za naučnike, tako i za običan svijet. Međutim, nedavno se jedan stručni tim odvažio da istraži sve što do sada nije bilo najjasnije kada je u pitanju vagina.

  Vidi više »
Page