Blog

 1. Odakle potiče muška fascinacija „ženskim grudima“

  Svi znamo da su muškarci opsjednuti ženskim grudima. O njima su pisane pjesme, davali su im razna imena, brojna umjetnička djela imaju ih u prvom planu ... ali fascinacija ne prestaje. O ovome fenomenu su napisane i brojne knjige i stručne analize, koje su pokušale da demistifikuju tu mušku požudu, ali ... ne znamo da li su uspjele.

  Vidi više »
 2. Kako žene vrše odabir muškarca u svom životu?

  Možda naslov zvuči i suviše sirovo, ali takav je život, pa i ženski odabir muškaraca. Dragi muškarci nemojte se ljutiti, ali ovo je realnost. Kada se sve sabere i oduzme, žene biraju muškarca prema onome za šta im treba. Ekipa portala Eros.ba je to sve podijelila u par kategorija i to u zavisnosti od toga da li im treba: momak, neko za seksualnu avanturu ili partner za brak.

  Vidi više »
 3. I žene griješe u krevetu – Ovo su tri najveće greške

  Iako žene za sebe generalno vole reći da su bezgrešne, ipak se „tu i tamo“ i njima omakne neka pogreška u životu. Ekipa portala Eros.ba ovaj put izdvojila je tri greške kod žena koje im onemogućavaju da postignu potpuni užitak u krevetu.

  Vidi više »
 4. Ženski orgazam u tri koraka

  Muškarci su opsjednuti ženskim orgazmom, pa gotovo više nego svojim. Ženski orgazam tokom spolnog odnosa im znači da su „ispunili svoju zadaću“ i da je njihova partnerica zadovoljna tj. zadovoljena.

  Vidi više »
 5. 5 velikih istina seksualno zadovoljnih žena

  Više od 3.000 žena dobrovoljno se uključilo u online anketu koju je proveo magazin Men's Health sa pitanjem „Po čemu se to odlikuje seksualno zadovoljna žena?“. Njihovi odgovori mogli bi se svrstati u pet kategorija koje vam predstavlja Eros.ba:

  Vidi više »
 6. 5 stvari koje uzbuđuju muškarce

  Drage dame, vjerovatno ovo sve već znate, ali se ekipa portala Eros.ba potrudila da vam ovih pet jednostavnih, ali efikasnih trikova da privučete muškarca vaših snova, prezentira na jednom mjestu.

  Vidi više »
 7. 3 stvari koje žene žele u krevetu, a boje se reći naglas

  Povjerenje među partnerima je najvažnija stavka ka potpunom užitku u toku ljubavnog zanosa. I dok su muškarci kada su njihove potrebe i želje u pitanju dosta glasni i kažu odmah šta bi željeli ili voljeli probati, sa pripadnicama nježnijeg spola situacija je malo drugačija. Eros.ba vam donosi tri stvari koje žene i te kako žele, ali se boje zatražiti ...

  Vidi više »
 8. Zašto muškarci vole „loše djevojke“

  Postoji uvriježeno mišljenje, sa kojim se mnogi slažu da muškarci više vole „loše djevojke“. Eros.ba  vam otkriva i zašto je to tako ...

  Vidi više »
 9. 6 najvećih ženskih grešaka u krevetu

  Svi se slažemo da je seks potrebno dvoje, ipak nekako „prešutno“ se podrazumijeva da su muškarci ti koji trebaju inicirati seks. Ovo je samo jedna od šest najvećih grešaka koje u krevetu čine žene. Kompletnu listu donosi vam Eros.ba ...

  Vidi više »
 10. Koliko idealno traje seksualni odnos?

  U vremenu kada je sve dostupno svima i to na različite načine, postajemo i previše opterećeni pričama o pitanju iz naslova. Svi vole da se hvale, a tome doprinose i razni sadržaji na netu, kako su se znojili par sati u krevetu, dovodeći pritom partnera do višestrukih orgazama (?). Naravno da ovo sve u stvarnom životu i nije baš tako. Zato vam Eros.ba otkriva koliko to po naučnicima idealno traje seksualni odnos.

  Vidi više »
Page