Kako da provedete novogodišnju noć i učinite je nezaboravnom?

Ako novogodišnju noć planirate da provedete u veselom društvu prijatelja, ne zaboravite, nije vam potrebna samo prava odjeća za zabavu, već  i dobro raspoloženje. Ako idete na odmor sa svojim dečkom, onda vam samo treba neka luda seksi igračka. Uzmite daljinski u ruke i zabavite se sa svojim partnerom. Ali, ako imate planove da dočekate Novu godinu zajedno sa svojim najmilijima - evo neke ideje za neobičnu pripremu za dane praznika.

Naravno, novogodišnji poklon treba da bude lijepo upakovan - pa budite sigurne da za sebe izaberete lijepu odeću i seksi donje rublje. Možete se uvezati predivnom satenskom trakom, ili čak kupiti posebnu haljinu-mašnu, koja će na vama izgledati spektakularno. Vaš partner će nježno otpakovati svoj poklon, maziti ga i ljubiti, uz senzualnu masažu uz svetlost svijeća - sigurno ćete dobro upamtiti doček Nove godine.

Umjesto uobičajene božićne večere skuhajte lagano jelo sa afrodizijacima i ukusne slatkiše koje možete polizati jedno sa drugog. Odaberite jednostavne i lake recepte sa celerom, morskim plodovima, đumbirom i začinima. I naravno, ne zaboravite čokoladu. Možete izabrati posebnu čokoladu koja se nanosi četkom i senzualno liže, ili ulje za masažu sa vašim omiljenim ukusom. Preporučujemo vam da probate ukusna ulja za intimne poljupce sa efektom afrodizijaka. Ne brinite o čistoći vašeg omiljenog svilenog rublja, stavite vinil listove na krevet i uživajte u najukusnijim novogodišnjim desertima.

Okitite jelku neobičnim erotskim ukrasima. Možete umjesto božićnih igračaka da koristite igračke za odrasle. Predivan seksi veš, vaginalne kuglice, neobične seksi igračke, perje za milovanje i druga seksi oprema će biti najneobičnija i najvažniji praktični ukras novogodišnjih praznika!

Zaboravite na klasiku i to da se okupite sa svojim prijateljima i gledate film “Sam u kući”. To jeste dio zabavnog programa ali novogodišnja noć može biti mnogo zabavnija. Igrajte se! Možete odabrati dobri stari Tvister ili čak čitanje erotske igre.

Novogodišnja noć ne mora da bude dosadna. Do dočeka Nove godine je ostalo svega nekoliko dana, zato ih provedite u pripremi za odmor sa velikim zadovoljstvom.