Tu smo da vam pomognemo.riješimo problem.damo ideju.dostavimo produkte.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu. Želimo postati vaš prvi izbor kada su u pitanju proidzvodi koje nudimo. Zadovoljstvo kupaca gradimo još od daleke 2004. od kada je pokrenuta naša internet knjižara: knjiga.ba.. Preko 45.000 različitih kupaca širom svijeta su dobili naše proizvode direktno u svoj dom. Nudimo sigurnu kupovinu, brzu i diskretnu isporuku, najsigurnije načine plaćanja i svakodnevnu podršku našim kupcima.


Ko smo mi?

Eros.ba je jedna od internet trgovina pokrenuta od strane kompanije LEFTOR d.o.o. iz Tuzle. Naš prvi web shop knjiga.ba je pokrenut 2004. godine, i imamo jako veliko iskustvo u upravljanje u vođenju internet trgovina. Do sada smo isporučili preko 250.000 paketa, za preko 45.000 različitih kupaca.

Nudimo sigurnu kupovinu, brzu i diskretnu isporuku, najsigurnije načine plaćanja i svakodnevnu podršku našim kupcima. U sve države svijeta.

Želimo biti regionalni lider u prodaji erotskih pomagala. Naša misija je stalno razvijanje i unapređivanje usluga. Svakome želimo pružiti specifičnu ponudu poznavanjem i prepoznavanjem njegovih potreba i želja. Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo usmjereno je ka tome.

Kontakt informacije

Želite da prodajemo i vašu robu

Stalno smo u potrazi za novim dobavljačima. Ako proizvodite ili distribuirate produkte koji su pogodni za ovu web trgovinu, uključite se u naš sistem. Pomozite nam da obogatimo ponudu i da zajednički ponudimo više opcija kupcima. Osim što će se vaši proizvodi pojaviti u našoj web trgovini, dobit ćete mogućnost i da radite promociju vaših prozvoda putem naše stranice, newslettera, SMS i socijalnih mreža. Mi već imamo jako veliku bazu kupaca.

Javite se našem vođi poslovne jedinice: eros.ba da dogovorite uvjete suradnje.

Javite se!

Želite da se pridružite našem timu

Sanjate o vlastitoj karijeri? Vjerujete da možete poboljšati eros.ba tim? Imate jedinstveno iskustvo i vještine?

Ukoliko ste komunikativni i posjedujete radno iskustvo u poslovima prodaje, dobro poznajete rad na računaru, kreativni ste, fleksibilni i u mogućnosti ste da ispunjavate postavljene norme i rokove prijavite se! Nudimo zanimljive i izazovne poslove gdje dopuštamo da Vaša mašta kreira nove ideje.

Naši uposlenici, ključna su komponenta u našoj strategiji rasta. Ukoliko smatrate da možete biti dio eros.ba tima i ukoliko ispunjavate uslove, pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na: info@eros.ba

Kontakt podaci

Naša istorija

Rublje.ba: zvanično otvaranje
Rublje.ba: početak rada
MojWeb.ba: web stranica za 5 min
Tanjir.ba: dostava hrane
office-2
Leftor Web hosting usluga
Leftor d.o.o. Tuzla
Knjiga.ba: knjižara modernog duha