Veleprodaja erotskih pomagala: Poslovna saradnja

Imate erotic shop i tražite pouzdanog dobavljača ili želite da napravite novi erotic shop? Na pravom ste mjestu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo. No, prvo da Vam se sa par riječi predstavimo.

LEFTOR DOO iz Tuzle, se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom erotskog veša, erotskih pomagala i erotskih igračaka. Drugim riječima, svega što je direktno ili indirektno vezano za erotiku, sex i zadovoljstvo.

Poslujemo u Bosni i Hercegovini i regionu od 2006. godine i sarađujemo sa velikim brojem kupaca i dobavljača. Zahvaljujući svemu ovome, posjedujemo veliko iskustvo iz ove oblasti, koje smo spremni nesebično podijeliti sa Vama.

Imamo veliko skladište, sa više stotina artikala, koji Vam može biti na raspolaganju i pregledan u svakom momentu putem našeg internet sajta www.eros.ba. To posao čini bržim, lakšim i efikasnijim, a Vas oslobađa problema lagerovanja proizvoda, i suvišnog ulaganja. Isporuka robe se odvija u najkraćem mogućem roku, što obično iznosi 24 sata za kupce koji su u BiH. Dio našeg asortimana takođe, možete plasirati i u prodavnicama tipa butika, drogerija, gift shopova, apoteka i slično. I na kraju, ono što je takođe važno za svaki uspješan posao, svakako jesu i cijene. Cijene su garantovano konkurentne i omogućuju Vam visok profit.

Svim svojim poslovnim partnerima odobravamo značajan rabat na kupljenu robu.

Mogućnosti saradnje su različite i samo od Vas zavisi kako ih realizovati. Za sva evenutalna pitanja i informacije, stojimo Vam na raspolaganju. Slobodno nas pozovite telefonom na broj 035 643 448; 062 267 127 ili pišite na e-mail adresu info@eros.ba.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8:00 do 17:00.