Sex shop www.eros.ba iako radi dugi niz godina i zadobio je povjerenje mnogih kupaca širom BiH, na čemu smo vam jako zahvalni, trudimo se da svoju ponudu, svako malo, obogatimo novim proizvodima. Od sada u ponudi eros.ba mozete da kupite kondome renomiranog njemačkog proizviđaa Masculan.

Veoma traženi, kvalitetni i povoljni kondomi, Masculan.

Muškarci i žene u seksualno zdravoj dobi konzumiraju sex i naravno to i treba da bude tako, ali konzumiranje sexa, posebno za one koji mijenjaju partnere češće trebalo bi da je sigurno i zdravo. Kako biste održali svoje seksualno, ali i generalno zdravlje mi vam preporučujemo Masculan kondome kao idelanu zaštitu. Jako sigurni, ali i dovoljno tanki, izrađeni od finog lateksa kako bi užitak u sexu bio na zavidnom nivou.

Masculan već 30 godina s velikom strašću stvara proizvode kako bi se parovi osjećali sigurno i opušteno tokom svojih najintimnijih trenutaka. Masculan je jedan od najpoznatijih brendova na tržištu nastao u Njemačkoj prije 30 godina, a danas se njihovi kondomi i lubrikanti prodaju na više od 60 tržišta širom svijeta.

Svaki kondom Masculan proizveden je u Njemačkoj te je prošao šest testova za sigurnost i udobnost, iako europski propisi o osiguravanju kvaliteta kondoma propisuju četiri testa. Osim precizne proizvodnje, korišćenja sirovina, visokog kvaliteta te elektronskog ispitivanja svakog kondoma, Masculan vodi računa i o različitim potrebama svojih korisnika.

Iz naše ponude izdvajamo:  https://eros.ba/kondomi

Dostava brzom poštom u sve krajeve BiH. Brzo i diskretno, sex shop www.eros.ba za intimne trenutke