Ono što svi, ili gotovo pa svi, odrasli očekuju za Novu godinu jeste dobar sex... Neki vjeruju da ukoliko ga imaju ili ne, takva će im cijela naredna godina i biti. Na vama je da odlučite kakva će biti naredna godina. Malo treba da uradimo, da se potrudimo da izbacimo iz sebe kreativnost i dobar sex, ali i naredna godina su zagarantovano dobri.

Isprobajte zajedno novu igračku

Seksi igračke su sjajni pokloni, ali izbjegavajte bilo kakve asocijacije na veličinu njegovog penisa. Cilj je da vam ta igračka pomogne, a ne da narušite samopouzdanje partneru. Takođe se preporučuje da izbjegavate sva pomagala dizajnirana tako da odnos traje duže. Sve je stvar dogovora između partnera

Dobar izbor je vibrirajući prsten, jer je to igračka koja pruža užitak za oboje. Ne zaboravite filmove za odrasle, mogu dati zanimljivih ideja.

Obećajte mu godinu sjajnog seksa

Evo ideje: Nabavite tablu za stikere, a na raznobojne kartice ispišite svoje omiljene seksualne poze, mjesta i slično. Ispišite omiljeno mjesto za seks, doba dana, najbolji poljubac, stvari koje biste voljeli da isprobate itd.

Uđite u novu godinu… s eksplozijom

Kupite kutiju za poklone i pretvorite je u vašu tajnu kutiju za seksi igračke. Neka u njoj budu seksi igračke, ulje za masažu, dobar vodič za seks i slično.

Stavite flašu vama dragog pića u led, obucite seksi donji veš i pozovite ga u spavaću sobu sa minimum svjetla i... počnite da odbrojavate