Kako sada stvari stoje izgleda je je popularnoj „brazilki“ odzovonilo. Podsjetimo da je ovo frizura ženskih intimnih dijelova (zapravo potpuno skidanje dlaka sa intimnog područja) prema nekon mišljenju najpopularnije kod muškaraca, ali ... izgleda da nije tako javlja Eros.ba

Tome u prilog ide izjava i Cyntije Chua vlasnice Spa Esprit Group koja je za Daily Star izjavila slijedeće: - “U posljednje vrijeme primećujemo da sve više klijentkinja traži da im ostavimo nešto dlačica na intimnom području jer se tako više sviđa njihovim partnerima. Trend sasvim ćelavog izgleda nametnuli su holivudski standardi”, rekla je ona.

Brazilkom se obično naziva potpuna depilacija intimne zone, ali to je zapravo pogrešan naziv. Pravi brazilski tretman, koji se popularizirao 80-ih godina prošlog stoljeća, uključivao je uklanjanje većine dlačica, ali ne sve. Tada se ostavljala tanka linija po sredini, dok je pravi naziv za “brazilku” – holivudska frizura.

Nedavno je istraživanje na 1000 muškarca pokazalo kako njih 63 posto preferira da na ženi vidi dlačice, ali ipak uredno sređene.