Muškarci vole da se hvale da sve znaju kada je seks u pitanju, to odgovorno tvrde oni sa iskustvom ali i oni koji ga još i nemaju. Ali i jedni i drugi kada su u krevetu i u akciji, zaboravljaju nekoliko bitnih stvari „koje već znaju“, a na koje ih podsjeća prvi BH specijalizovani erotski shop Eros.ba

Mnogi od muškaraca prilikom predigre totalno zaboravljaju na jednu od jako bitnih erogenih zona kada su žene u pitanju. U pitanju je uho. Mnogi, kada i obrate pažnju na to „puhću i dahću“ prekomjernom jačinom tako da dobijaju sasvim suprotan učinak. Ukoliko to radite, puhanje u pravcu ženskog uha mora biti izvedeno nježno, toplim dahom i ne direktno u ušnu školjku. Probajte to slijedeći put pa ćete sami vidjeti rezultat.

Drugi ozbiljna greška koju čini većina muškaraca su „ženske grudi“. Ono što može u trenutku „ohaditi“ i najnapaljeniju ženu je to kada se prema njenim grudima ponašate nasilnički. Grudi nisu za prejako stiskanje ili jake ugrize u naletu strasti, nego se prema njima morate ophoditi sa velikom dozom nježnosti. Tek tada ćete postići zadovoljavajući efekat.

I za kraj ali ne manje bitno, ne gurajte im ruku u zakopčane hlače da bi došli do njene vagine. To može da bude i te kako za nju bolno. Zbog nedostatka prostora najvjerovatnije ćete joj pučupati bar par stidnih dlačica što nikako nije prijatno. Zato prije akcije tog tipa prvo je totalno raspremite pa tek se onda posvetite tom dijelu njenog tijela.