Postoji stara muška pošalica „k'o pročita ženu, treba dobiti Nobelovu nagradu“. Ovo nije daleko od istine, ali ipak postoje neki signali koji odaju ženu koja je zainteresovana za seks. Dragi muškarci, ekipa portala Eros.ba prikupila ih je na jednom mjestu, dobro ih proučite, pa možda vam se i posreći ... ko zna

Za početak zainteresovana žena gledaće muškarca sa punom pažnjom, pri tom joj se šire zjenice, treptaće više nego što je uobičajeno i s vremena na vrijeme podizaće obije obrve, upadljivo na nekoliko sekundi.

Kada je u blizini muškarca koji joj se dopada, bez obzira da li stoji ili sjedi, položaj njenih nogu biće rašireniji. Ukoliko sjedite i razgovarate, pogledajte kako joj stoje noge, ako joj se dopadate često će jedna noga biti podvučena pod drugu i usmjerena prema vama u nivou koljena. Takođe nesvjesno će dodirivati svoja bedra, zapravo zamišljajući da vi to radite.

Kosa je jako bitan faktor za ljepotu žene, ali i za njeno zavođenje. Ukoliko stalno sklanja pramenove sa lica, to je siguran znak da joj se dopadate. Isto tako, ukoliko često prolazi prstima kroz kosu, a kada mota kosu oko svog prsta dok vas gleda, zapravo vas zavodi.

Osmijeh je bitna stavka pri ovoj neverbalnoj komunikaciji, širok pri kome pokazuje i gornje i donje zube dobar je znak, kao i grickanje usana i pokazivanje jezika. Takođe, oblizivanje usana ili dodirivanje zuba jezikom, te stavljanje nokata među zube, signali su da joj se dopadate...