Isto kao što i muškarci nakon seksualnog odnosa preispituju sami sebe sa pitanjima „da li sam bio dobar“ i „da li sam je zadovoljio“, vjerovali ili ne tako je i sa ženama. Iako s muškog stanovišta ovo pomalo izgleda čudno, ali je istinito i žene se pitaju „da li sam bila dovoljno dobra u krevetu?“.

Drage dame da vam malo olakšamo ekipa portala Eros.ba, pripremila je za vas odgovore na pitanje: - Šta to muškarce zadovoljava u krevetu.

 - Kao prvo jako bitno je da u „sam čin“ uđete opuštene. Da se ne zamarate nepotrebnim sitnicama tipa „da li sam izdepilirana“ ili „da li će primjetiti moj koji kilogram viška“. Vjerujte ukoliko je u krevetu sa vama to znači da mu se sviđate i da ga sitnice tog tipa uopšte ne zanimaju.

  - Koliko je drage dame vama predigra bitna, toliko je bitna i muškarcima. Znači prepustite se i uživajte.

  - Ono što je takođe jako bitno je to da ne zaboravite na partnera i ne posvetite se samo svom uživanju. Da vas podsjetimo u krevetu su „dvije strane“ i na kraju obije moraju biti zadovoljne. Znači potrudite se da i vi svom partneru pružite vrhunac uživanja.

  - I za kraj možda i najbitnije, pogotovo ako ste duže u vezi. Muškarci vole da eksperimentišu i ne vole rutinu. Tako da nemojte se samo truditi da „odradite posao“, nego se potrudite da svaki put bude nešto novo, pa makar novi komad erotskog veša na vama.

 Ukoliko usvojite ovo, vidjećete kako će vaš partner pozitivno reagovati, pa onda ...