Postoji uvriježeno mišljenje, sa kojim se mnogi slažu da muškarci više vole „loše djevojke“. Eros.ba  vam otkriva i zašto je to tako ...

Da odmah razjasnimo da pod pojmom „loše djevojke“ ne mislimo na stvarno loše djevojke, nego na djevojke koje bi mogli nazvati i zločeste ili malo slobodnije ili ... ma kako god, znate na šta mislimo.

Iako se vole hvaliti svojom hrabrošću, u principu muškarci su kukavice i prvi strah kod većine je strah od vezivanja. Loše djevojke ne žele ozbiljnu vezu i to im je prvi plus kod momaka. Znači nema peglanja sa njenim drugaricama, romantičnim izlascima i poklonima, njenom rodbinom ...

Ono što prvo muškarci primjete na ženi još iz daljine je to kako je obučena, a loše djevojke se izazovnije oblače. One sa svojim stilom izluđuju muškarce, a nema boljeg afrodizijaka od štikli, suknjice i dekoltea.

 I dok „fine djevojke“ paze na svaku riječ i dobro vagaju šta će reći ... zločeste cure uživaju u vicevima i ponekoj psovki, smiju se naglas i znaju i same komentarisati druge žene. Sve to muškarci vole.

 Maminim curicama uvijek nešto nije po volji. Ili su im donijeli pogrešan sos uz picu, ili im je muzika u caffeu preglasna, ili su umorne ... dok su „loše djevojke“ totaln suprotnost. One uvijek iz svake situacije izvuku ono najbolje, a to muškima odgovara.

 Neki tvrde čak da su zločeste djevojke dosta slične muškarcima, a to opet njima sa druge strane godi. Lakše im je se poistovjetiti sa njima i pronaći zajedničku riječ i u njima osim ljubavnice vide i dobrog druga.

I za kraj ali možda najbitnije. Nekako svi muškarci misle da su one „živa vatra“ u krevetu. Možda i zbog toga što se ne stide reći šta im odgovara u seksu i šta bi voljele probati, a to tek muškarcima prija.

Znači, drage moje na kraju... preispitajte se i vidite gdje ste ... i ako je rezultat baš negativan ... kombinujte malo. Iznenadićete se!