Iako žene za sebe generalno vole reći da su bezgrešne, ipak se „tu i tamo“ i njima omakne neka pogreška u životu. Ekipa portala Eros.ba ovaj put izdvojila je tri greške kod žena koje im onemogućavaju da postignu potpuni užitak u krevetu.

- Vodite ljubav samo i krevetu i to tokom noći

Mnoge od vas će se prepoznati u ovom naslovu. Ovo je najbrži i najefkasniji način za ubijanje bilo kakve strasti, pogotovo ako ste u braku. Prepustite se čarima koje seks nudi i ne budite rob predrasuda, jer prije ili kasnije će vam se to „obiti o glavu“.

- Koristite seks kao vrstu ucijene za postizanje svojih ciljeva

Ako želite da vaša veza ili brak završi prekidom, ovo je jedan od najsigurnijih načina. Mnogo žena čini ovu grešku, uslovljavajući svog muškarca (naglas ili u tišini) da seks zavisi od toga, da li on nešto treba da uradi ili da vam obezbijedi. Osim što na ovaj način frustirate svog muškarca, ni vama samima u konačnici neće biti bolje, niti ćete uživati u seksu, a niti ćete znati kada je to vaša želja, a kada ga korisitite za postizanje nekih svojih ciljeva.

 -  Vaš muškarac je vaš muškarac i ne poredite ga sa drugima

Moramo da naglasimo da je ovo još jedna „glupost“, koja bi mogla da vas košta. Vaš muškarac je vaš muškarac i nemojte ga upoređivati sa vašim bivšim ili sa muškarcima od vaših prijateljica. On je tu za vas i u većini slučajeva u krevetu vam pruža najviše što može. Znači ne slušate priče drugih, niti upoređujte nego uživajte u svojoj intimi. Sretno ...