Pa ne mora sve biti tako crno u danima koje provodimo izolirani u svojim domovima zbog sprječavanja pandemije virusa COVID-19, ima tu i poneki „sivi ton“. Jedan od tih je da ovih dana možemo se više posvetiti jedni drugima i možda ponovo razbuktati već pomalo zamrle erotske strasti između partnera. Ekipa shopa Eros.ba je tu da vam pomogne da ponovo probudite taj plam ili da uz pomoć naših pomagala otkrijete sasvim nove svjetove užitka.

Zašto kupovati na Eros.ba?

Eros.ba je jedan od lidera u segmentu online kupovine i uopšte, jedan je od prvih online shopova u BiH. Kao dio kompanije Leftor doo, više od 10 godina stojimo na usluzi vašim željama. Naš tim je tim ljudi koji zna kako vaše želje pretvoriti stvarnost i to iz dana u dan potvrđujemo.

Surađujemo sa vodećim svjetskim tvrtkama iz domena prodaje erotskih  pomagala i rublja te iz dana u dan proširujemo našu ponudu.

Želimo biti regionalni lider u prodaji erotskih pomagala. Naša misija je stalno razvijanje i unapređivanje usluga. Svakome želimo pružiti specifičnu ponudu poznavanjem i prepoznavanjem njegovih potreba i želja. Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo usmjereno je ka tome.

I ne manje bitno ...

Kupovina se u našem shopu se obavlja online, uz 100% sigurnost i zaštićenost vaših podataka, a dostava u potpunosti štiti i poštuje vašu diskreciju.

Više informacija o našoj kompletnoj ponudi možete dobiti ukoliko posjetite naš shop na adresi www.eros.ba

Kontaktirajte nas sa povjerenjem – Eros.ba