Vibro jaje Debby

Vibro jaje Debby

Vibro jaje Phenix-purple

Vibro jaje Phenix-purple

Vibrator Heart Waves

Vibrator Heart Waves

Vibro jaje Debby

Bežično vibro jaje i nudi do 12 različitih načina vibracije, jaje je savršeno za eksperimente u spavaćoj sobi, kao i za spontano solo uživanje (također u pokretu). Njime možete stimulirati ne samo svoju unutrašnjost, već i masirati klitoris! Ergonomski oblikovan daljinski upravljač udoban je i vrlo jednostavan za upotrebu jer ima jedno dugme za upravljanje jajetom. Birajte između 12 vibracija svojih omiljenih ili prepustite kontrolu svom partneru da povećate slatku nesigurnost i uživate u uzbudljivoj sesiji bezbrižnog užitka koji vodi do mega orgazama! Jaje i daljinski upravljač presvučeni su medicinskim silikonom, pa uz jaje koristite svoje omiljeno mazivo na vodenoj bazi. 12 snažnih načina vibracije nudi nevjerojatnu stimulaciju Baršunasto, glatko jaje prečnika oko 2,8 cm i dužine 9,10 cm dovoljno je malo da se lako nanosi, ergonomski daljinski upravljač (3,6 x 7,5 cm) omogućava nesmetan rad Materijal: silikon
40,00 KM
Dostupnost: Nema na stanju
Kod
ERO52120

Bežično vibro jaje i nudi do 12 različitih načina vibracije, jaje je savršeno za eksperimente u spavaćoj sobi, kao i za spontano solo uživanje (također u pokretu). Njime možete stimulirati ne samo svoju unutrašnjost, već i masirati klitoris!

 Ergonomski oblikovan daljinski upravljač udoban je i vrlo jednostavan za upotrebu jer ima jedno dugme za upravljanje jajetom.

 Birajte između 12 vibracija svojih omiljenih ili prepustite kontrolu svom partneru da povećate slatku nesigurnost i uživate u uzbudljivoj sesiji bezbrižnog užitka koji vodi do mega orgazama!

Jaje i daljinski upravljač presvučeni su medicinskim silikonom, pa uz jaje koristite svoje omiljeno mazivo na vodenoj bazi.

 12 snažnih načina vibracije nudi nevjerojatnu stimulaciju

 Baršunasto, glatko jaje prečnika oko 2,8 cm i dužine 9,10 cm dovoljno je malo da se lako nanosi,

ergonomski daljinski upravljač (3,6 x 7,5 cm) omogućava nesmetan rad

 Materijal: silikon

Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Vibro jaje Debby