Durex Intense

Durex Intense

Durex Real Feel 10/1

Durex Real Feel 10/1

Kondomi - X-tra Lust + Prsten

Kondomi - X-tra Lust + Prsten

Durex Intense

Durex Intense Orgasmic kondomi savršeni su ako želite dodatno zadovoljstvo za oba partnera. Imaju rebraste i točkaste izbočine. Dodatno su lubricirani i povećavaju osjetljivost i orgazam. Imaju Easy-On oblik. Elektronički su testirani. premazani stimulirajućim gelom Desirex™ Easy-On oblik dermatološki ispitan Širina 56 mm Durex Intense Orgasmic kondomi savršeni su ako želite dodatno zadovoljstvo za oba partnera. Imaju rebraste i točkaste izbočine. Dodatno su lubricirani i povećavaju osjetljivost i orgazam. Imaju Easy-On oblik. Elektronički su testirani.
7,50 KM
Dostupnost: Na stanju
Kod
D040
  • Durex Intense Orgasmic kondomi savršeni su ako želite dodatno zadovoljstvo za oba partnera. Imaju rebraste i točkaste izbočine. Dodatno su lubricirani i povećavaju osjetljivost i orgazam. Imaju Easy-On oblik. Elektronički su testirani.
  • premazani stimulirajućim gelom Desirex™
  • Easy-On oblik
  • dermatološki ispitan
  • Širina 56 mm

Durex Intense Orgasmic kondomi savršeni su ako želite dodatno zadovoljstvo za oba partnera. Imaju rebraste i točkaste izbočine. Dodatno su lubricirani i povećavaju osjetljivost i orgazam. Imaju Easy-On oblik. Elektronički su testirani.

Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Durex Intense