Štipaljke za bradavice No 3

Štipaljke za bradavice No 3

Analni dildo sa pumpom

Analni dildo sa pumpom

Vibrator Flurry

Vibrator Flurry

Štipaljke za bradavice No 3

Izdržljive metalne stezaljke presvučene mekom gumom. Ove stezaljke savršene su za početnike i entuzijaste. Sila stezanja bradavice može se podesiti okretanjem vijka. Elegantan lanac s malim zvončićima i ukrasima povezuje obje bradavice, što daje nevjerojatnu stimulaciju pri svakom pokretu. Težina: 27 g. Ukupna dužina 39,5 cm. Stezaljke dizajnirane da stimuliraju bradavice. Stezaljke su izrađene od metala, prekrivene slojem gume bez štetnih jedinjenja i ftalata radi udobnosti upotrebe. Svi metalni dijelovi su bez nikla i stoga nisu alergični. Proizvod ima podesivu silu stezanja zahvaljujući rotirajućem vijku. Da biste podesili pritisak, prvo pritisnite stezaljku, a zatim podesite vijak u skladu s tim.
20,00 KM
Dostupnost: Na stanju
Kod
ERO50491

Izdržljive metalne stezaljke presvučene mekom gumom. Ove stezaljke savršene su za početnike i entuzijaste. Sila stezanja bradavice može se podesiti okretanjem vijka. Elegantan lanac s malim zvončićima i ukrasima povezuje obje bradavice, što daje nevjerojatnu stimulaciju pri svakom pokretu.

Težina: 27 g.

Ukupna dužina 39,5 cm.

Stezaljke dizajnirane da stimuliraju bradavice. Stezaljke su izrađene od metala, prekrivene slojem gume bez štetnih jedinjenja i ftalata radi udobnosti upotrebe. Svi metalni dijelovi su bez nikla i stoga nisu alergični. Proizvod ima podesivu silu stezanja zahvaljujući rotirajućem vijku. Da biste podesili pritisak, prvo pritisnite stezaljku, a zatim podesite vijak u skladu s tim.

Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Štipaljke za bradavice No 3