Štipaljke za bradavice No 13

Štipaljke za bradavice No 13

Maska Drop

Maska Drop

Štipaljke za bradavice No2

Štipaljke za bradavice No2

Štipaljke za bradavice No 13

Izdržljive metalne stezaljke presvučene mekom gumom. Ove stezaljke savršene su za početnike i entuzijaste. Čvrstoća stezaljke bradavice može se podesiti okretanjem vijka. Moderne stezaljke za bradavice pružit će nevjerovatno iskustvo, dok će meko perje zadirkivati, golicati i uzbuđivati! Težina: 13 g. Ukupna dužina 14 cm. Stezaljke su izrađene od metala, prekrivene slojem gume bez štetnih jedinjenja i ftalata radi udobnosti upotrebe. Svi metalni dijelovi su bez nikla i stoga nisu alergeni. Proizvod ima podesivu silu stezanja zahvaljujući rotirajućem vijku. Da biste podesili pritisak, prvo pritisnite stezaljku, a zatim podesite vijak u skladu s tim.
15,00 KM
Dostupnost: Na stanju
Kod
ERO50480

Izdržljive metalne stezaljke presvučene mekom gumom. Ove stezaljke savršene su za početnike i entuzijaste. Čvrstoća stezaljke bradavice može se podesiti okretanjem vijka.

Moderne stezaljke za bradavice pružit će nevjerovatno iskustvo, dok će meko perje zadirkivati, golicati i uzbuđivati!

Težina: 13 g.

Ukupna dužina 14 cm.

 Stezaljke su izrađene od metala, prekrivene slojem gume bez štetnih jedinjenja i ftalata radi udobnosti upotrebe. Svi metalni dijelovi su bez nikla i stoga nisu alergeni. Proizvod ima podesivu silu stezanja zahvaljujući rotirajućem vijku. Da biste podesili pritisak, prvo pritisnite stezaljku, a zatim podesite vijak u skladu s tim.

Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Štipaljke za bradavice No 13