Poseidon vodena pumpa za penis

Poseidon vodena pumpa za penis

Masturbator Flashlight

Masturbator Flashlight

Analni dildo sa cirkonom S

Analni dildo sa cirkonom S

Poseidon vodena pumpa za penis

Poseidon hydro pumpa za penis koju možete koristiti dok se tuširate. Pumpa je digitalna i sve radi "sama". Opustite se pod tušem, napunite pumpu toplom vodom, stisnite ventil za pritisak i gurnite penis u pumpu. Pumpu gurnite do stidne kosti. Ukoliko ima vode u dijelu gdje se pumpa uključije isteresite vodu i uključite pumpu. Proces treba da traje 15 minuta, najbolje u intervalima 3 puta po 5 minuta. Nakon toga stisnite glavni ventil za pritisak i lagano izvucite penis. Korištenjem pumpe bićete zadivljeni razvojem penisa u dužinu i obimu. Rezultati su vidljivi odmah nakon korištenja pumpe čak i kad se penis opusti. Nemojte biti razočarani kad se penis vrati u prvobitnu veličinu nakon nekoliko sati. Ovo nije brza trka nego maraton i trebate se posvetiti da bi rezultati bili zaista onakvi kakve očekujte. Slično treningu u teretani, ne očekujte mnogo nakon jednog korištenja.
55,00 KM
Dostupnost: Na stanju
Kod
ERO49120

Poseidon hydro pumpa za penis koju možete koristiti dok se tuširate. Pumpa je digitalna i sve radi "sama". Opustite se pod tušem, napunite pumpu toplom vodom, stisnite ventil za pritisak i gurnite penis u pumpu. Pumpu gurnite do stidne kosti. Ukoliko ima vode u dijelu gdje se pumpa uključije isteresite vodu i uključite pumpu.

Proces treba da traje 15 minuta, najbolje u intervalima 3 puta po 5 minuta. Nakon toga stisnite glavni ventil za pritisak i lagano izvucite penis. Korištenjem pumpe bićete zadivljeni razvojem penisa u dužinu i obimu. Rezultati su vidljivi odmah nakon korištenja pumpe čak i kad se penis opusti.

Nemojte biti razočarani kad se penis vrati u prvobitnu veličinu nakon nekoliko sati. Ovo nije brza trka nego maraton i trebate se posvetiti da bi rezultati bili zaista onakvi kakve očekujte.

Slično treningu u teretani, ne očekujte mnogo nakon jednog korištenja.

Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Poseidon vodena pumpa za penis