Poseidon vodena pumpa za penis

Poseidon vodena pumpa za penis

Prsten za penis Rabbit

Prsten za penis Rabbit

Vibrator za parove Luna

Vibrator za parove Luna

Poseidon vodena pumpa za penis

Poseidon hydro pumpa za penis koju možete koristiti dok se tuširate. Pumpa je digitalna i sve radi "sama". Opustite se pod tušem, napunite pumpu toplom vodom, stisnite ventil za pritisak i gurnite penis u pumpu. Pumpu gurnite do stidne kosti. Ukoliko ima vode u dijelu gdje se pumpa uključije isteresite vodu i uključite pumpu. Proces treba da traje 15 minuta, najbolje u intervalima 3 puta po 5 minuta. Nakon toga stisnite glavni ventil za pritisak i lagano izvucite penis. Korištenjem pumpe bićete zadivljeni razvojem penisa u dužinu i obimu. Rezultati su vidljivi odmah nakon korištenja pumpe čak i kad se penis opusti. Nemojte biti razočarani kad se penis vrati u prvobitnu veličinu nakon nekoliko sati. Ovo nije brza trka nego maraton i trebate se posvetiti da bi rezultati bili zaista onakvi kakve očekujte. Slično treningu u teretani, ne očekujte mnogo nakon jednog korištenja. Dužina 20 cm i promjera 6 cm
55,00 KM
Dostupnost: Na stanju
Kod
ERO49120

Poseidon hydro pumpa za penis koju možete koristiti dok se tuširate. Pumpa je digitalna i sve radi "sama". Opustite se pod tušem, napunite pumpu toplom vodom, stisnite ventil za pritisak i gurnite penis u pumpu. Pumpu gurnite do stidne kosti. Ukoliko ima vode u dijelu gdje se pumpa uključije isteresite vodu i uključite pumpu.

Proces treba da traje 15 minuta, najbolje u intervalima 3 puta po 5 minuta. Nakon toga stisnite glavni ventil za pritisak i lagano izvucite penis. Korištenjem pumpe bićete zadivljeni razvojem penisa u dužinu i obimu. Rezultati su vidljivi odmah nakon korištenja pumpe čak i kad se penis opusti.

Nemojte biti razočarani kad se penis vrati u prvobitnu veličinu nakon nekoliko sati. Ovo nije brza trka nego maraton i trebate se posvetiti da bi rezultati bili zaista onakvi kakve očekujte.

Slično treningu u teretani, ne očekujte mnogo nakon jednog korištenja.

Dužina 20 cm i promjera 6 cm
Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Poseidon vodena pumpa za penis