Delay gel za duži sex

Delay gel za duži sex

Bull Power gel za duži sex

Bull Power gel za duži sex

Sexotic - kapi

Sexotic - kapi

Delay gel za duži sex

Profesionalni gel za odgađanje ejakulacije zahvaljujući kojem ćete moći duže seksati prije nego što postignete orgazam. Posebno odabrani aktivni sastojci djeluju anestetički šzo ćete osjetiti prilikom nanošenja. Gel je vrlo jednostavan za upotrebu i potpuno siguran za genitalije. Možete učiniti više s ovim gelom! Nakon nanošenja gela na cijelu dužinu penisa osjetit ćete lagane trnce. Nakon samo nekoliko minuta aktivni sastojci će se apsorbirati u penis. Ovaj preparat idealan je proizvod za muškarce koji bi željeli produžiti seksualni odnos. Globalna farmaceutska kompanija COBECO, između ostalog, specijalizovana za proizvodnju sredstava za spoljnu upotrebu za erotsku industriju, učinila ih je profesionalnim proizvodom ekskluzivnim za Bossove igračke.
25,00 KM
Dostupnost: Na stanju
Kod
ERO50790

Profesionalni gel za odgađanje ejakulacije zahvaljujući kojem ćete moći duže seksati prije nego što postignete orgazam. Posebno odabrani aktivni sastojci djeluju anestetički šzo ćete osjetiti prilikom nanošenja.

Gel je vrlo jednostavan za upotrebu i potpuno siguran za genitalije. Možete učiniti više s ovim gelom! Nakon nanošenja gela na cijelu dužinu penisa osjetit ćete lagane trnce. Nakon samo nekoliko minuta  aktivni sastojci će se apsorbirati u penis.

Ovaj preparat idealan je proizvod za muškarce koji bi željeli produžiti seksualni odnos. Globalna farmaceutska kompanija COBECO, između ostalog, specijalizovana za proizvodnju sredstava za spoljnu upotrebu za erotsku industriju, učinila ih je profesionalnim proizvodom ekskluzivnim za Bossove igračke.

Napišite vaš recenziju, osvrt ili komentar
Vi recenzirate:Delay gel za duži sex