... a nije čokolada. Naravno da se svaka osoba na svijetu razlikuje i teško je u principu generalizovati stvari koje „pale“ kod svake žene, ali postoje neke koje će prijati svakoj. Ekipa portala Eros.ba ih je prikupila na jednom mjestu...

Budite jedinstveni, ne planirajte previše ...

Žene vole spontane muškarce, vole kada se nešto dogodi, a da to i nije baš isplanirano. Zato, dodirnite je nogom ispod stola u toku zajedničkog ručka sa prijateljima ili je nježno stisnite uz sebe dok stojite u nekom redu, prijaće joj to.

Pogledi

Kažu da ljubav počinje u očima, zato pogledajte je strastveno dok ste u prostoriji punoj ljudi, neka osjeti taj pogled.

Komplimenti

Vrijeme kavalira možda je pomalo na izdisaju, ali vrijeme komplimenata nije. Nema žene kojoj neće prijati kada joj udjelite kompliment, još ako to učinite šapatom da samo ona čuje ...

Poljubac u vrat

Možda je nekima ovo i preintezivan dodir, ali malo koju ženu neće proći trnci od ovoga.

Budite uz nju

Žene vole kada imaju „zaštitu“. Ne mora to da bude klasična fizička zaštita, nego možete da budete uvijek na njenoj strani, pa čak i kada su neke rasprave u pitanju ili kada je predstavljate prijateljima ili neznancima, kompliment plus na njen račun dobro će vam doći.

Buđenje uz milovanje

Pokušajte da od zajedničkog buđenja napravite pravi romantični izlet, počnite sa laganim milovanjem, ne insistirajte ni na čemu, samo milovanje ... pa ćete vidjeti gdje će vas to odvesti.